RONDREIS HOOGTEPUNTEN PERU 16 DAGEN INCLUSIEF HET REGENWOUD

Tijdens deze schitterende 16-daagse individuele rondreis in Peru ziet men alle Hoogtepunten. Deze rondreis begint in de hoofdstad Lima waar we de prachtige koloniale geschiedenis van deze ´Stad der Koningen´ zullen aanschouwen. Hierna gaan we per vlucht naar Arequipa, de witte stad met een van de mooiste centrale pleinen van Zuid Amerika. Hierna bezoeken we de Colca Canyon gedurende een tweedaagse tour en we rijden daarna door naar het Titicacameer, het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Hier zien we de rieteilanden van de Uros en het eiland Taquile, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Vervolgens gaan we per luxe bus en met excursies op route, over de Altiplano van Puno naar Cusco, de hoofdstad van het Inca Imperium Tahuantinsuyo. Hier doen we een City Tour inclusief de indrukwekkende archeologische sites gelegen op de heuvels boven de stad, zoals Sacsayhuaman, Qenqo, Puca Pucara en Tambomachay. Verder bezoeken we in de regio nog de Heilige Vallei van de Inca´s met haar indrukwekkende sites zoals Pisac en Ollantaytambo, we zien de zoutpannetjes van Maras en we bezoeken Moray, wat een landbouw project van de Inca´s was, in de vorm van een amfitheater. Tot slot bezoeken we in de Peruaanse Andes het summum van deze reis, te weten Machu Picchu. Hierna vliegen we als afsluiting door naar de Amazone voor vier dagen regenouwd tour in het Tambopata Reservaat. Een perfecte aflsuiting van een schitterende en gevarieerde rondreis in Peru.

Wat doen we gedurende deze 16 daagse rondreis in Peru?

- De Lima City Tour
- De Arequipa City Tour 
- Tweedaagse Tour in de Colca Canyon

- Dagtocht op het Titicacameer

- Bus Puno Cusco met 3 excursies en lunch op route

- De Cusco City Tour
- Tour in de Heilige Vallei van de Inca´s

- Tour naar Maras en Moray 
- Tour naar Machu Picchu

- Vierdaagse tour in het Regenwoud

- Alle binnenlandse vluchten zijn inbegrepen

Ideaal voor degenen die niets willen overslaan en het regenwoud willen zien

munecos_solos.png
MAP CUSCO CON SELVA_edited.jpg

DE ROUTE

Richtprijs: Vanaf € 1.799 p.p. *

Dag 1: Aankomst in Lima

Aankomst in Lima. U wordt opgehaald van het vliegveld en naar het hotel gebracht. De rest van de dag en avond bent u vrij. Jullie hotel ligt in de meest toeristische en veilige wijk van Lima, genaamd Miraflores en ligt op loopafstand van het centrale Parque Kennedy, het hart van deze bruisende wijk. Er zijn vele restaurants, winkels en bars in de buurt. 

Al gedurende enkele jaren op rij is Peru winnaar van de World Travel Awards in de categorie 'beste culinaire bestemming ter wereld' en niet voor niets kan men in Lima maar liefst drie restaurants vinden die in de Top 50 staan van beste restaurants ter wereld, te weten Central (#5) van top chef Virgilio Martinez, Maido (#8) van Mitsuharu Tsumura en Astrid & Gaston  (#33) van Peru's meest bekende top chef Gaston Acurio. Zeker de moeite waard om uw verblijf in Lima re combineren met een bezoek aan een van bovenstaande restaurants of wellicht een van de vele andere restaurants in de buurt. U zult versteld staan van de Peruaanse keuken, waarbij men voor een zeer schappelijk prijs heerlijk kan eten.

 

Overnachting in Lima: 3 sterren Bed & Breakfast 

Dag 2: De Lima City Tour

U wordt rond 09:15 - 09:45 opgehaald bij uw hotel. Gelieve klaar te staan in de lobby van het hotel.

Deze excursie biedt u een perfecte combinatie aan tussen de verschillende culturen en periodes (prekoloniaal, koloniaal en modern Lima) die invloed hebben gehad op Lima gedurende haar historie. Route: We rijden langs de Huaca Pucllana, gebouwd in de vierde eeuw voor onze jaartelling door de Lima Cultuur, en tegenwoordig liggend midden in de moderne wijk Miraflores.

 

Daarna zullen we het historisch centrum van de stad aandoen waar u onder andere ziet: de Plaza de Armas, gebouwd in 1535 door Francisco Pizarro - de Spaanse veroveraar van Peru, het Gouvernementeel Paleis waar tegenwoordig de President van de Peruaanse Republiek zetelt, het Stadhuis, de Kathedraal en verder nog Het Huis van El Oidor, Verder zien we architectonische juweeltjes zoals Palacio Torre Tagle, een indrukwekkend paleis in barokstijl uit de achttiende eeuw. Vervolgens zullen we de kerk San Francisco (1673) bezoeken met haar klooster en Catacomben, waar we ene rondleiding doen en de beenderen zien van tienduizenden welgestelde Limeños - in de periode van de Viceroys - die hier netjes gesorteerd liggen begraven. Dit klooster, dat bekend staat om haar indrukwekkende koepel gemaakt van cederhout uit Nicaragua, muren betegeld met mozaïekstenen geïmporteerd uit Sevilla en bogen en kolommen met een overduidelijk Moors reliëf, heeft verschillende zware aardbevingen doorstaan.  In de mooie kapel is er een collectie van schilderijen van de apostelen en verder is er nog een indrukwekkende bibliotheek.

 

Daarna rijden we verder via het businessdistrict van Lima genaamd San Isidro naar de meest toeristische wijk, te weten Miraflores waar ook jullie hotel ligt. Alvorens we jullie weer af zetten bij het hotel, rijdt de bus eerst nog langs het Kennedy Park en Larcomar. Het Kennedy Park is het centrale park van de wijk Miraflores en is omringd door vele restaurants, barretjes en winkels en vormt het Hart van deze kosmopolitische wijk. Larcomar is een groot winkelcentrum gelegen op een klif, die uitkijkt over de Stille Oceaan. Ook hier zijn veel winkels, restaurants en barretjes te vinden met vaak een prachtig uitzicht over de oceaan. Indien gewenst kunnen jullie uitstappen bij het Kennedy Park of Larcomar om hier op eigen gelegenheid nog even rond te struinen. In dat geval eindigt deze tour alhier en gaat u op eigen gelegenheid terug naar het hotel.

Overnachting in Lima: 3 sterren Bed & Breakfast

Dag 3: Vlucht naar Arequipa en de Arequipa City Tour

U wordt opgehaald in Lima om 09:30 en naar het vliegveld van Lima gebracht.

  

Binnenlandse vlucht 1 (inbegrepen): Vlucht Lima – Arequipa

 

Aankomst in Arequipa en transfer naar het hotel in Arequipa. Vervolgens doen jullie meteen de Arequipa City Tour (privétour/ eigen gids): Men bezoekt het Monasterie van Santa Catalina, de Plaza de Armas, het jezuïetenklooster La Compañía met haar kerk en koepel, het huis van Tristan del Pozo.

 

Inclusief: Officiële gids en Entrees

Overnachting in Lima: 3 sterren Hotel 

Dag 4: Colca Canyon Dag 1

Na het ontbijt in uw hotel wordt u opgehaald en vertrekken we om 07.30 - 08:00 naar Chivay. Onze eerste stop is het op 3900 meter hoogte gelegen reservaat genaamd Salinas y Aguada Blanca ook wel bekend als Pampa Cañahuas. Vervolgens nemen we de route naar de Colca Canyon. De tweede stop is in een restaurant genaamd Chinitos gelegen op 4000 meter hoogte. Hier kunnen we gebruik maken van de toiletten en coca thee drinken. Verder kunt u de Misti en Picchu Picchu Chachani van de achterkant zien en de rotsformaties in de vorm van bomen aanschouwen. Vervolgens rijden we verder naar de hoogvlakte Toccra. Hier zien we lagunes en stroompjes gevoed door ondergronds opborrelend water. Verder zien we lama's, alpaca's en typische vogels uit de Andes. De vierde halte is een uitzichttoren genaamd Pata Pampa. Het is op 4900 meter hoogte gelegen en is het hoogste punt van de hele reis waar we 8 vulkanen zien gesitueerd in als het ware een cirkel van vuur. Vanaf hier dalen we af naar Chivay, de belangrijkste stad van de Colca Canyon.

 

Chivay ligt op 3650 meter hoogte. Bij aankomst in Chivay nuttigen we een lunch (niet inbegrepen in de prijs) en rond een uur of drie vertrekken we naar het pittoreske dorpje genaamd Coporaque en wandelen we (indien gewenst, anderzijds met de bus) een twee uurtjes aan deze kant van de vallei met prachtige uitzichten waarna we uiteindelijk aankomen bij de warmwaterbronnen van La Calera. Na de warmwaterbronnen keren we terug naar het hotel waar jullie ook overnachten.

Overnachting in Chivay: 3 sterren Hotel

Dag 5: Colca Canyon Dag 2

Na ons ontbijt te hebben genuttigd, rijden we naar Cruz del Condor waar we de vlucht van de Condor kunnen waarnemen. Nadat we hebben genoten van de Colca Canyon en de vlucht van de Condor zullen we terugkeren naar Chivay waar we zullen lunchen (niet inbegrepen) en om 13:20 in bus doorrijden naar Puno en  wordt u afgezet bij het hotel in Puno.

Tweedaagse Colca Tour - inclusief: Transport, Engelstalige gids, 1  x overnachting 3 sterren  hotel, ontbijt dag 2, entree tot het reservaat en transport Arequipa, Chivay, Puno. Niet inbegrepen is: 2 x lunch, 1 x avondeten en toegang tot de warmwaterbronnen.

Overnachting in Puno: 3 sterren Hotel

Dag 6: Titicacameer dagtocht - Uros & Taquile

U wordt om 06:50 opgehaald bij uw hotel en vervolgens naar het haventje gebracht waar we de boot nemen (half uurtje) naar de drijvende eilanden van de Uros (rieteilanden). Hier kunt u rustig rondlopen, foto’s maken van en met de eilandbewoners, souvenirs kopen en een boottochtje maken op een typisch van riet gemaakt vlot (extra $3).

 

Vervolgens vertrekken we in boot naar het eiland Taquile een eiland gelegen op twee uur varen. Hier verrichten we een mooie wandeling over de prachtige paden met uitzicht over het helderblauwe water van het Titicacameer en besneeuwde toppen van het Boliviaanse Hooggebergte aan de horizon. Op het centrale plein hebben de bewoners hun waren uitgestald, bekend vanwege de hoge kwaliteit. Om 13:30 vertrekken we weer per boot naar Puno waar we rond  16:00 aankomen.

Overnachting in Puno: 3 sterren Hotel

Dag 7: De bus naar Cusco inclusief excursies en lunch op route

Om 06:20 wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de busterminal gebracht voor de rit naar Cusco. Gedurende de rit naar Cusco, welke ongeveer 10 uur duurt, worden er drie korte excursies gedaan op interessante plaatsen en wordt er gestopt om te lunchen (entrees en lunchbuffet inbegrepen).

 

De eerste stop is het Inca Aymara museum van Pukara. Vervolgens bezoeken we de Tempel van Inka Raqchi en stoppen we bij de bergpas la Raya (geen excursie), gelegen op 4335 meter boven N.A.P. Daarna rijden we door naar Cusco en stoppen we nog bij de kerk San Pedro Apostel in Andahuaylillas wat soms ook wel de 'Sixtijnse Kapel van Zuid-Amerika' wordt genoemd. Daarna rijden we verder naar Cusco waar men rond 17:00 aankomt. U wordt opgehaald en naar het hotel gebracht. De rest van de avond bent u vrij in Cusco.

Overnachting in Cusco: 3 sterren Bed and Breakfast

Dag 8: Cusco City Tour met Sacsayhuaman, Kenko en Puca Pucara

U wordt om 12:50 - 13:10 opgehaald voor de Cusco City Tour.

De Cusco City Tour begint op het centrale plein, de Plaza de Armas van Cusco (Cuzco) met een bezoek aan de Kathedraal van Cusco. Vervolgens bezoeken we de Korikancha: De zonnetempel van de Inca´s waar de Spaanse Veroveraar op de fundamenten van deze tempel haar kerk heeft gebouwd.  Daarna bezoeken we de Inca ruïnes van Kenko, Tambomachay, Puca Pucara en het indrukwekkende ceremoniële Inca complex Sacsayhuaman, wat strategisch gebouwd is op een heuvel met uitzicht over Cusco; Saqsayhuaman is gebouwd met immense met de hand vervaardigde stenen die met geweldige precisie zijn geplaatst. Sommige stenen zijn maar liefst 9 meter hoog en wegen haast 350 ton.

 

Niet inbegrepen: Boleto Turistico $34, Entree Korikancha $4 en Kathedraal $7

Overnachting in Cusco: 3 sterren Bed and Breakfast

Dag 9: De tour in de Heilige Vallei en de trein naar Machu Picchu

U wordt om 12:50 - 13:10 opgehaald voor de Cusco City Tour.

De Cusco City Tour begint op het centrale plein, de Plaza de Armas van Cusco (Cuzco) met een bezoek aan de Kathedraal van Cusco. Vervolgens bezoeken we de Korikancha: De zonnetempel van de Inca´s waar de Spaanse Veroveraar op de fundamenten van deze tempel haar kerk heeft gebouwd.  Daarna bezoeken we de Inca ruïnes van Kenko, Tambomachay, Puca Pucara en het indrukwekkende ceremoniële Inca complex Sacsayhuaman, wat strategisch gebouwd is op een heuvel met uitzicht over Cusco; Saqsayhuaman is gebouwd met immense met de hand vervaardigde stenen die met geweldige precisie zijn geplaatst. Sommige stenen zijn maar liefst 9 meter hoog en wegen haast 350 ton.

 

Niet inbegrepen: Boleto Turistico $34, Entree Korikancha $4 en Kathedraal $7

Overnachting in Cusco: 3 sterren Bed and Breakfast

Dag 10: Machu Picchu

Vanuit Aguas Calientes vertrekken we uiterst vroeg in bus naar Machu Picchu. Rondleiding van ongeveer twee uur met een tweetalige Engelstalige gids, waarbij alle gedeeltes van Machu Picchu zullen bezoeken. 

MACHU PICCHU: 

Aangenomen wordt dat de bouw van de stad Machu Picchu werd begonnen rond 1440, onder leiding van Pachacuteq. Tot aan de Spaanse verovering van het gebied in 1532 was de stad bewoond.

Over de functie van de stad zijn wetenschappers het niet eens. Doordat de stad zo ontoegankelijk is, wordt aangenomen dat de stad geen doorsneefunctie had. Vaak wordt aangenomen dat Machu Picchu een buitenverblijf was voor koningen en andere hooggeplaatsten. De stad heeft veel verblijven voor edelen, en een paar woningen voor hun dienaren. Er konden rond de 750 personen in de stad verblijven. Gedurende de regentijd, als er geen koningen aanwezig waren, zouden er veel minder mensen in Machu Picchu geweest zijn. Toen de Spanjaarden het rijk van de Inca versloegen, stopte de regelmatige trek van en naar Machu Picchu door edelen en raakte de stad verlaten.

Volgens sommigen zou de stad een fort zijn geweest ter verdediging van het Inca-rijk. Na de Spaanse verovering was er voor de Inca's geen noodzaak meer om er te blijven komen. Met deze verklaring is niet iedereen het eens, omdat de ligging van de stad het niet aannemelijk maakt dat van daaruit het Inca-rijk verdedigd werd. Bovendien waren er te weinig woningen voor voetvolk aanwezig.

Volgens een derde theorie zou Machu Picchu vooral bedoeld zijn geweest voor het verzamelen van coca-bladeren omdat het op een punt ligt van waaruit veel plantages bereikbaar waren. Maar ook na de Spaanse verovering bleef de coca een belangrijke rol spelen in het gebied, zodat door deze theorie niet verklaard wordt dat de stad verlaten werd.

Onlangs werd vastgesteld dat in 1867 de Duitse goudzoeker en houthandelaar Augusto Berns de bergstad vond en plunderde, met toestemming van de Peruaanse regering. Berns verkocht de historische schatten aan Europese musea.[2] In 1911 verrichtte de historicus Hiram Bingham een studie naar de Inca-paden in de omgeving van de stad. Tijdens deze studiereis ontdekte hij Machu Picchu opnieuw. Brede bekendheid kreeg de stad in 1913 toen de National Geographic een compleet nummer wijdde aan Machu Picchu. In 1983 werd de stad opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Na de rondleiding gaat u per trein terug naar Ollantaytambo in de avond (vroegere treinen mogelijk tegen meerprijs). In Ollantaytambo wordt u opgewacht en gaat u per bus naar Cusco (privévervoer / taxi mogelijk tegen meerprijs). In Cusco wordt u afgezet op het centrale plein Regocijo. Van daaruit gaat u te voet in 5 minuten of per taxi (niet inbegrepen) terug naar uw hotel.

Overnachting in Cusco: 3 sterren Bed & Breakfast

Dag 11: Tour naar Maras & Moray

U wordt opgehaald om 08:15 - 08:30 voor de Tour naar Maras en Moray

In
Moray bevinden zich de ingenieuze terrassen die uit het Incatijdperk stammen. Deze terrassen zijn geheel anders dan landbouwterrassen die u wellicht al eerder gezien hebt tijdens uw reis door Peru. Moray was in de tijd van de Inca’s een belangrijk centrum voor landbouwexperimenten. Het terrassencomplex dat u hier ziet heeft de vorm van een amfitheater. Las Salinas de Maras is een overweldigend spektakel van zoutpannen met 4000 zoutbekkens. Hier kunnen waanzinnige foto’s gemaakt worden De witte kleur van het zout en de bergen met verschillende kleuren vanwege alle mineralen die erin zitten, vormen samen een prachtig gezicht. Het zoute water komt uit de grond en vormt plassen die opdrogen in de zon waardoor het zout afgezet wordt aan de oppervlakte. Het zout wordt door de lokale bevolking met eeuwenoude technieken verzameld en verkocht op de vele markten in deze regio.

Om 14:30 rijden we terug naar Cusco waar we rond 15:00 aankomen.

Niet inbegrepen: Boleto Turistico (reeds gekocht), bijdrage Maras en Moray elk 3 dollar


Overnachting in Cusco: 3 sterren Bed & Breakfast

Dag 12: Vlucht naar het regenwoud - Regenwoud Dag 1

U wordt bij uw hotel in Cusco opgehaald naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Puerto Maldonado.

 

Binnenlandse vlucht 2 (inbegrepen): Vlucht Cusco - Puerto Maldonado
(vanwege het beperkt aantal toeristen op dit moment is er geen directe vlucht, men vliegt via Lima, totale duur ongeveer 4 uur)

Aankomst in Puerto Maldonado en transfer naar ons kantoor waar jullie de spullen die niet mee gaan naar de Lodge veilig kunnen achterlaten. Vervolgens rijden we naar het haventje en gaan we per boot naar de Inotawa Lodge:

​Eenmaal in Puerto Nuevo beginnen we aan onze anderhalf uur durende boottocht over de Tambopata rivier. Tijdens de boottocht naar de lodge zullen we vegetarische Arroz Chaufa eten (typische Chinees Peruaanse rijst), gewikkeld in het blad van de Bijao Heliconia plant. Verder is er fruit, crackers en water. We gaan vervolgens de bufferzone in van het Tambopata National Reserve en het Bahuaja Sonene National Park. Tijdens de boottocht zien we aan de oevers vegetatie bestaande uit voornamelijk riet, Cecropias en Ficus. We kunnen ook dieren in het wild zien, hoofdzakelijk riviervogels zoals bijvoorbeeld de wielewaal en hun hangende nestkolonies, zilverreigers, reigers en anderen vogels kunnen overvliegen zoals toekans of de prachtige ara's. Met wat geluk zien we ook zoogdieren zoals capibara's of apen of reptielen zoals brilkaaimannen en schildpadden. Zodra we aankomen bij INOTAWA zal de manager ons ontvangen en uw gids zal vertellen over de ´´do and don't´´ in de jungle, zodat u maximaal van uw verblijf kunt genieten. Hij zal jullie ook rondleiden door de installaties en je je kamer laten zien. In de middag gaan we de jungle in voor een kleine wandeling om de flora te observeren, zoals immense ijzerhout of kapokbomen en vogels zoals Trogons, kwartels en wilde kalkoenen. Zodra de nacht valt, kunnen we ook spinnen zien zoals vogelspinnen en andere nachtdieren. Na het diner zal uw gids u een kleine toespraak geven over wat u kunt verwachten en de verschillende activiteiten tijdens uw verblijf uitleggen.


Maaltijden inbegrepen: Lunch (in bladeren tijdens de boottocht), Diner

Dag 13: Regenwoud Dag 2

La Torre Clay Lick

We verlaten de lodge heel vroeg in de ochtend om een kwartier stroomopwaarts te gaan om de activiteit van de ara's, papegaaien, parkieten en af en toe een zoogdier dat zich op de aarde voedt te observeren. La Torre Clay Lick is een modderbank van ongeveer vier meter hoog en twintig meter breed, doorkruist met aderen van mineraalrijke klei die essentieel zijn voor het dieet van deze dieren. Op het terrein hebben we op een afstand van dertig meter een schuilplaats die ons verborgen houdt en ons tegelijkertijd een onbelemmerd zicht biedt op het display voor ons. Tijdens het fenomeen moeten we ons houden aan de regels en richtlijnen die onze gids de vorige avond heeft opgesteld. Terug in de lodge ontbijten we en na een korte rustpauze gaan we naar tres Chimbadas Lake.

 

Tres Chimbadas Meer
 

De ingang bevindt zich vijftien minuten stroomafwaarts van de lodge. We lopen dan ongeveer 45 minuten naar het meer diep in de jungle. We passeren een eco-toeristische concessie van de inheemse bevolking van de Infierno-gemeenschap. Ze bewaken en onderhouden het gebied ook dankzij de inkomsten die worden gegenereerd door toegangsprijzen van toeristen. Bij het meer zelf gaan we aan boord van een traditionele catamaran met een enkele roeispaan om ons op het meer te verplaatsen volgens de route die door onze gids is aangegeven. We zien weelderige vegetatie en vogels zoals Slangenvogels, reigers, ijsvogels etc. We kunnen ook reptielen en zoogdieren vinden, vooral de illusoire gigantische rivierotter. Het meer is toevallig het territorium van een clan die vaak te zien is. Het is ook mogelijk om te oefenen met vangen en loslaten en misschien een piraña te vangen. Eenmaal terug bij de lodge wordt de lunch geserveerd en na wat rust vertrekken we voor een excursie naar een lokale boerderij.

Boerderij

In het gebied wordt traditionele landbouw beoefend.. Dit is een geweldige kans om de oogst te zien en verschillende exotische vruchten uit de Amazone te proberen, zoals Copazú, Arazá, Pijuayo, Yucca en Pineapple. Er zijn ook verschillende kruiden zoals pallilo en valse koriander, evenals een reeks medicinale planten zoals piñón, caña caña en piri piri die traditioneel en op grote schaal worden gebruikt door de lokale bevolking. De boerderijen creëren ook open ruimtes voor papaja en banaan. Dit is de favoriete habitat voor vogels zoals zilversnaveltanagers, oreolen, oropendula's, toekans en verschillende spechten.

Maaltijden inbegrepen: Ontbijt, Lunch, Diner

Dag 14: Regenwoud Dag 3

Cocococha Meer Trek

Deze twee en een half uur durende trektocht is erg interessant. We passeren verschillende soorten jungle met belangrijke soorten voor de biodiversiteit van Madre de Dios zoals de rubberboom en de paranoot. Cococha Lake ligt diep in het Tambopata National Reserve en beslaat een oppervlakte van ongeveer 60 ha, omringd door moerasland laaglanden en heuvels. Deze verandering in hoogte en vegetatie in combinatie met minimale menselijke invloed leidt tot een zeer hoge mate van biodiversiteit. Het vormt ook een belangrijk leefgebied voor veel van de bedreigde en emblematische soorten zoals ara's, zwarte kaaimannen en gigantische rivierotters die zich hier in alle rust kunnen voeden en voortplanten. We zijn op tijd terug bij de lodge voor de lunch. Na wat rust lopen we over de paden en gaan op zoek naar oude grote bomen.

Nachtelijke boottocht

'S Nachts gaan we op pad in de boot om te genieten van onszelf en de geluiden van de Amazone-nacht, we kunnen een onweersbui aan de horizon zien of ons vergapen aan sterrenbeelden zoals het Zuiderkruis of de Schorpioen. We hebben ook een krachtig zoeklicht bij ons voor het geval we enkele nachtdieren tegenkomen zoals kaaimannen, vleermuizen, nachtzwaluwen of capibara's op de oevers en meanders van de Tambopata-rivier.

 

Daarna wordt het diner geserveerd

Maaltijden inbegrepen: Ontbijt, Lunch, Diner