top of page
Gastronische Tour in Lima

Gastronomische Tour

Tijdens deze Tour maakt u kennis met de geschiedenis van de Peruaanse gastronomie.

Ons culinaire avontuur begint bij een typische Peruaanse markt. Hier ziet u een breed assortiment van Peruaanse producten uitgestald en kunt u genieten en proeven van exotische vruchten die in Europa nauwelijks of niet bekend zijn. Laat u verrassen door de grote verscheidenheid aan vis en zeevruchten uit de Stille Oceaan.

We zullen ook een bezoek brengen aan één van Lima’s meest exclusieve en bekendste restaurants, te weten La Rosa Nautica, waar u uw eigen Pisco Sour leert maken en Peru’s meest geprezen visgerecht te weten Ceviche. Hierna kunt u genieten van een heerlijke lunch, bestaande uit de meest symbolische gerechten uit de Peruaanse keuken.

  • White Facebook Icon

Success! Message received.

Meer informatie?

Peru Culinair

Al gedurende enkele jaren op rij is Peru winnaar van de World Travel Awards in de categorie 'beste culinaire bestemming ter wereld' en niet voor niets kan men in Lima maar liefst drie restaurants vinden die in de Top 50 staan van beste restaurants ter wereld, te weten Central van top chef Virgilio Martinez, Maido van Mitsuharu Tsumura en Astrid & Gaston  van Peru's meest bekende top chef Gaston Acurio (zie video).

 
Zeker de moeite waard om uw verblijf in Lima te combineren met een bezoek aan een van bovenstaande restaurants of wellicht een van de vele andere restaurants in de buurt. U zult versteld staan van de Peruaanse keuken, waarbij men voor een zeer schappelijk prijs heerlijk kan eten.

bottom of page